وضعیت آمریکا پس از اتمام ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

وضعیت آمریکا پس از اتمام ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ

یک رسانه آمریکایی در تحلیلی درباره وضعیت آمریکا پس از اتمام ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ نوشته این کشور از هر زمانی در نیم قرن گذشته پرتفرقه‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 20
کد خبر: ۶۷۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک رسانه آمریکایی در تحلیلی نوشته «جو بایدن»، نامزد پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری امریکا در حالی قدرت را در دست خواهد گرفت که آمریکا از هر زمان دیگر در نیم قرن گذشته، بیمارتر، از لحاظ اقتصادی ضعیف‌تر و از لحاظ فرهنگی و سیاسی، دو قطبی‌تر است.

 

پایگاه «پولیتیکو» در این تحلیل به بررسی این پرداخته که سیاست خارجی «جو بایدن» پس از ورود به کاخ سفید باید حائز چه ویژگی‌هایی باشد. این رسانه در تیتر خود نوشته است: «بایدن باید سیاست خارجی خود را برای دنیایی تدوین کند که آمریکا در آن حکمرانی نمی‌کند.»

 

این رسانه نوشته است: «دنیایی که بایدن به ارث خواهد برد، فاصله‌های زیادی با دنیای زمان حضور او در سمت معاون رئیس‌جمهور و رئیس کمیته روابط خارجی سنا در دهه ۱۹۹۰ دارد.»

 

در ادامه این مطلب آمده است: «دوران جهان یک قطبی برای آمریکا از خیلی وقت پیش به زباله‌دان تاریخ منتقل شده است. چین، به گفته پنتاگون، یک رقیب برابر [با آمریکا] است. سایر قدرت‌های کوچک و بزرگ اعم از روسیه، ایران و کره شمالی به آسانی قادرند آمال آمریکا را به شکست بکشانند. فضا به ندرت برای همکاری‌های بین‌المللی چالش‌انگیزتر از الان بوده است.»

 

پولیتیکو در ادامه خاظرنشان کرده شیوع بیماری همه‌گیر جهانی «کووید-۱۹» افول نظم بین‌المللی ایجادشده توسط آمریکا را تسریع کرده است.

 

در این تحلیل آمده است: «بیماری همه‌گیر جهانی، محدودیت‌های جهانی‌سازی و دیپلماسی چندجانبه را آشکار کرده و افول نظام بین‌المللی لیبرال را که آمریکا آن را ایجاد کرد، سرعت بخشیده است.»

 

پولیتیکو درباره شرایطی که جو بایدن در آن به ریاست‌جمهوری آمریکا خواهد رسید نوشته است: «رئیس‌جمهور بایدن، هدایت آمریکایی را در دست خواهد گرفت که از لحاظ جسمی بیمارتر، از لحاظ اقتصادی ضعیف‌تر و از لحاظ سیاسی و فرهنگی، دوقطبی‌تر از هر زمان دیگری در نیم قرن اخیر است.»/ فارس

ارسال نظر